Taekwondo Kulübümüz

Tüm öğrencilerimize yönelik ücretsiz tekvando çalışmalarımız başlıyor...

07.10.2023 140

Heyecan verici haber! Okulumuzda yeni bir Tekvando Kulübü açılıyor. Tekvando, kendine güveni artıran, disiplini sağlayan ve fiziksel becerileri geliştiren bir dövüş sanatıdır. Kulübümüzde, öğrencilerimiz bu antik sporun inceliklerini öğrenerek, bedenlerini ve zihinlerini güçlendirecekler. Eğitmenlerimiz eşliğinde, temel teknikleri öğrenecek, kondisyonlarını geliştirecek ve kendilerini koruma becerilerini artıracaklar. Ayrıca, dostluk ve takım ruhu içinde geçen antrenmanlar ve katılım sağladığımız yarışmalarda öğrencilerimiz, tekvando becerilerini sergileme fırsatı bulacaklar.

Tekvando Kulübü'ne katılarak, özgüveninizi artırırken, disiplini öğrenecek ve heyecan verici bir spor deneyimi yaşayacaksınız. Sizleri kulübümüze bekliyoruz, güçlü ve cesur tekvandocular!

07-10-2023

Adres:
KARTALTEPE MAH. TERAKKİ CADDESİ TERAKKİ ÇIKMAZI SK. BAKIRKÖY ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 11 BAKIRKÖY / İSTANBUL