Gastronomi Kulübümüz

Gastronomi Kulübümüz

Tabaklara sanat, mutfaklara lezzet katmak için yola çıktık! Sizleri okulumuzda kurulan yeni gastronomi kulübümüzle tanıştırmaktan gurur duyuyoruz. Doğru malzemelerle hayal gücünü birleştirip lezzetin sınırlarını zorlamak için bir araya gelen bu özel kulübümüz, yemek tutkunlarına eşsiz deneyimler sunmayı hedefliyor. Komşuda pişer bize de düşer !!!

07.10.2023 74

07-10-2023

































Gastronomi Kulübü olarak amacımız, öğrencilerimize mutfak sanatını keşfetme fırsatı sunarak yaratıcılıklarını geliştirmek, geleneksel ve modern mutfak tekniklerini öğrenmek, farklı kültürlerin yemeklerini deneyimlemek ve en önemlisi birlikte keyifli vakit geçirmektir. Herkesi, mutfaktaki maceramıza ortak olmaya davet ediyoruz!


Kulübümüzde düzenleyeceğimiz etkinlikler ve çalışmalarla gastronomi dünyasının kapılarını aralayacağız. Şeflerimizin rehberliğinde, temel pişirme tekniklerini öğrenecek, yaratıcı tarifler deneyimleyecek ve birlikte mutfakta harika lezzetler yaratacağız. Ayrıca, yemek yapma yarışmaları, atölye çalışmaları ve konuk şeflerin katılımıyla gerçekleştireceğimiz etkinliklerle kulübümüzü renklendireceğiz.


Gastronomi Kulübü, takım çalışmasını teşvik eden, öğrencilerin birbirleriyle etkileşimde bulunabileceği bir platformdur. Farklı yeteneklere, farklı zevklere ve farklı kültürlere sahip olan herkesi kulübümüze davet ediyoruz. Burada herkesin bir şeyler öğreneceği, deneyimleyeceği ve paylaşacağı bir ortam yaratmayı hedefliyoruz.


Okulumuzun mutfağında lezzet şölenlerine imza atacak, yeni tatlar keşfedecek ve yaratıcılığınızı mutfakta sergileyeceğiniz bir kulüp deneyimi sizleri bekliyor. Gastronomi Kulübü, mutfak sanatının sınırlarını zorlamak isteyen herkesi bekliyor!


Unutmayın, yemek yapmak bir sanattır ve bu sanatı öğrenmek için doğru yerdesiniz. Gastronomi kulübümüze katılarak, lezzetin büyülü dünyasını keşfetmek ve mutfakta yeni bir yolculuğa çıkmak için mükemmel bir fırsata sahipsiniz. Siz de bize katılın ve mutfakta kendi lezzetlerinizi yaratmanın keyfini yaşayın!


Gastronomi Kulübü ile tanışmak ve katılım için daha fazla bilgi almak için okulumuzun kulüp standını ziyaret edebilir veya kulüp danışmanlarına başvurabilirsiniz. Hepinizi kulübümüzde görmekten mutluluk duyacağız!



Afiyet olsun!

İLETİŞİM

Adres:
KARTALTEPE MAH. TERAKKİ CADDESİ TERAKKİ ÇIKMAZI SK. BAKIRKÖY ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 11 BAKIRKÖY / İSTANBUL


Telefon
0212543850702125833032


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın