Yusuf ERKUL - Okul Müdürü

Bayburtlu bir ailenin 4. çocuğu olarak 1989 senesinde Kelkit´te dünyaya gelen Yusuf ERKUL, kısa bir süre sonra babasının tayininin İstanbul´a çıkması sebebiyle yaşamının geri kalan kısmını burada sürdürmeye başlamıştır.

EĞİTİM-ÖĞRETİM HAYATI

- Bağcılar İnönü İlköğretim Okulu´nda ilk ve ortaokul eğitimini tamamlamış olup, 2006 senesinde Bakırköy İmam Hatip Lisesi´ni bitirmiştir.

Dokuz Eylül Üniversitesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. (2011)

Anadolu Üniversitesi İlahiyat (Ön Lisans) ve İktisat bölümlerini ayrıca okumuştur.

Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Küreselleşme alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. (2013)

Marmara Üniversitesi Ortadoğu Siyasi Tarihi ve Uluslararası İlişkiler alanında doktora eğitimine devam etmektedir. (TEZ DÖNEMİ)

MESLEKİ HAYATI

- Bağcılar Lisesi - Ücretli Öğretmen (2012)