Devamsızlık İzin Dilekçeleri

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği´nin 36. maddesi doğrultusunda, öğrencisi için izin talep edecek olan velilerimizin kullanabilecekleri dilekçe örneği aşağıdaki bağlantıdadır.

14.10.2022 17909

Yönetmeliğin 36. maddesinin 7. fıkrası gereği dilekçenin, özür gününü takip eden en geç 5 iş günü içerisinde bizzat öğrenci velisi tarafından müdürlüğümüze teslim edilmesi gerekmektedir.

MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği´nin 36. maddesi doğrultusunda, öğrencisi için izin talep edecek olan velilerimizin kullanabilecekleri dilekçe örneği için aşağıdaki ilgili bağlantıya tıklayınız.

LİSE DEVAMSIZLIK İZİN DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ORTAOKUL DEVAMSIZLIK İZİN DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Adres:
KARTALTEPE MAH. TERAKKİ CADDESİ TERAKKİ ÇIKMAZI SK. BAKIRKÖY ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 11 BAKIRKÖY / İSTANBUL