Charming Garden Projesi

Okulumuz öğrencileri Öğretmenimiz Melek Baş rehberliğinde İtalya, Malta ,Polonya'nın farklı şehirlerinden ülkemizde ise İstanbul'un farklı ilçelerinden  okulların dahil olduğu onüç okulun birlikte yürüttüğü Charming Garden projesinde etkinliklerine başlamışlardır.

06.04.2022 565

Proje hedeflerimiz ;

Artan nüfus nedeniyle gelişmek zorunda kalan şehirlerde yaşamın sürdürülebilmesi için bireyler, okullar ve kurumlar birlikte çalışmalıdır. Şehirde kalkınmanın başlayacağı en önemli nokta okullar ama İstanbul'da okullarda çok az yeşil alan olduğu bir gerçek. Bu durumdan dolayı öğrenciler toprağı tanımamakta ve toprakla üretim yapamamaktadır. İnsanların mutlu ve sağlıklı olabilmelerinin doğaya dönerek mümkün olacağını düşünüyoruz. Bireyler yetiştirerek ekolojik bir dönüşüm başlatmaları için bireylere ilham vermeyi amaçlıyoruz. Okullarda öğrenciler ve yetişkinlerle birlikte oluşturmak istediğimiz yeşil bir alan ile ekolojik yaşam uygulamalarını hayatımıza nasıl dahil edebileceğimizi göstermek istiyoruz. Proje kapsamında etkinlikler ve webinarlar, çevre duyarlılığı çalışmaları ve yaygınlaştırma ürünleri ile projemizi Nisan sonuna kadar sürdürmeyi hedefliyoruz.

06-04-2022

Adres:
KARTALTEPE MAH. TERAKKİ CADDESİ TERAKKİ ÇIKMAZI SK. BAKIRKÖY ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 11 BAKIRKÖY / İSTANBUL